Facebook Michalovske noviny

 
 
 
 

HK IUVENTA Michalovce

Michalovské hádzanárky suverénne obhájili titul! Iuventa je majstrom SR 2016/2017

iuveAj súbojom o jubilejný desiaty titul majstra Slovenska a osamostatnenie sa na čele tímov, ktoré titul získali, by sa dala nazvať finálová séria medzi hádzanárkami Iuventy Michalovce a Slovanom Duslo Šaľa.
Celý článok

Veľké víťazstvo Iuventy nad Veselí nad Moravou: Ôsmykrát obhájili prvenstvo vo WHIL

 MG 8729Hádzanárky michalovskej Iuventy zvíťazili v piatkovom stretnutí 23. kola spoločnej česko-slovenskej súťaže WHIL doma nad Veselí nad Moravou 33:25 (16:11) a definitívne tak spečatili štvrtý triumf vo WHIL za sebou a celkovo ôsmy.
Celý článok

Iuventa MIchalovce sfúkla Bratislavu 46:20

iuventa11Hádzanárky michalovskej Iuventy zvíťazili v piatkovom stretnutí 21.kola WHIL doma nad ŠKP Bratislava vysoko 46:20 (20:10). V spoločnej česko-slovenskej súťaži hádzanárok teraz nastáva reprezentačná pauza.

Celý článok

Iuventa poľahky zdolala Porubu

iuventa2Hádzanárky michalovskej Iuventy zvíťazili v sobotňajšom šlágri 14. kola WHIL doma nad Sokolom Poruba 36:25, keď už do prestávky viedli 16:11. Zverenky trénera Františka Urbana budú v hre aj zajtra, čiže v nedeľu 22. januára 2017, kedy privítajú v dohrávanom súboji trinásteho kola WHIL o 15.00 hod. Písek.
Celý článok

V súboji dvoch tímov, ktoré sa tabuľkovo pri sebe, sa veľmi oku lahodiaci futbal nehral

mfkFutbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v stretnutí 14. kola Fortuna ligy s tímom FK Senica 0:0. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa v najbližšom zápase opäť predstavia na domácej pôde, keď v sobotu 5. novembra o 17.00 hod. privítajú v tabuľke posledné Zlaté Moravce.
Celý článok

Hádzanárky Iuventy Michalovce splnili úlohu favorita

 MG 2594Hádzanárky Iuventy Michalovce splnili úlohu favorita, keď v stretnutí 8. kola spoločnej česko-slovenskej súťaže WHIL zvíťazili na pôde posledného ŠKP Bratislava hladko 36:17 (18:9). Zverenky trénera Františka Urbana sa najbližšie predstavia pred domácim publikom, keď v šlágri 9.kola WHIL privítajú na pôde Chemkostav arény svojho tradičného rivala HK Slovan Duslo Šaľa.
Celý článok

Stránka 1 z 51