Facebook Michalovske noviny

 
 
 
 

Crosstraining v Michalovciach je určený pre všetkých športovcov, ktorí stagnujú alebo chcú vyskúšať niečo úplne nové

Cvičenie je z roka na rok populárnejšie. Už to však nie je len klasická posilňovňa, kde väčšina ľudí cvičí s cieľom nabrať  čo najväčšie svaly. V poslednej dobe sa do obľúbenosti dostávajú druhy cvičenia, ktorých cieľom je okrem sily zamerať sa aj na kondíciu a flexibilitu.

Celý článok

Michalovskí futbalisti túto sezónu pod vedením silovo-kondičného trérena Daniela Miteru

miteraMFK Zemplín v spolupráci s Danielom Miterom a R+R fitness od začiatku júna pracujú na silovo-kondičnej príprave našich hráčov, a to každý utorok v podobe skupinového tréningu. Okrem toho, mnoho hráčov tiež využíva aj osobné tréningy s trénerom, na zlepšenie svojich nedostatkov alebo rehabilitácii zranení.
Celý článok

Šírava: Marek Hamšík na hoteli Glamour!

hamsikZemplínske more si podmanilo už nejedného návštevníka. Viacerí, kto sa na Zemplínsku Šíravu dostanú prvýkrát, využijú možnosť a vrátia sa sem. Láka ich hlavne prostredie, ale aj rôzne atrakcie, ktoré zemplínske more ponúka.
Celý článok

OBRAZOM: Medzinárodné Majstrovstvá ČR v kickboxe 2016

michiganMedzinárodné Majstrovstvá ČR, Praha, 11.-12.6.2016. Podujatia sa zúčastnilo 458. štartujúcich zo 66. klubov v disciplínach point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick.

Celý článok

Ľutina – Hanigovský hrad

Ďalší veľmi pekný výlet absolvovali členovia najstaršieho michalovského Klubu slovenských turistov Turista (NM KST T) www.kst-turista.sk na Šariši v približne 30 km dlhom pohorí Čergov s jednotlivými vrcholmi viac ako 1000 m . n. m vysokými.

Celý článok

Michalovskí kickboxeri vybojovali na Majstrovstvách SR 15 medailí

DSC 1811Majstrovstvá SR 2016 znamenali pre náš Športový Kickbox klub Michalovce 15 vybojovaných medailí, z toho štyri zlaté a tituly Majstrov SR, tri strieborné a osem bronzových.
Celý článok

Stránka 1 z 36